Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 foglie di basilico fresco, lavate
- 60 g di cipolla rossa in quarti
- 6 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di olive denocciolate a rondelle (circa 3 mm)
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 500 g di acqua
- 100 g di Feta, sbriciolata o a cubetti
- 8 foglie di menta fresca, lavate
- 2 pizzichi di origano secco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 524.3 kJ / 125.3 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 329.8 mg
Alternatywne przepisy
Insalata di gamberi con verdure croccanti
40 min.
Couscous vegetariano
30min
Crostata salata tricolore
1h 30 min.
Pollo e insalata tiepida di patate
55 min.
Insalata di legumi, tonno e avocado
20 min.
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30min
Insalata con pesche con vinaigrette ai mirtilli
20 min.
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30min
Insalata di cetrioli con cereali e pollo
30min
Pollo in salsa verde
40 min.
Torta salata ai funghi
1h 30 min.
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30min