Wersje kompatybilne
Insalata di pomodorini e pesche con crema di burrata e acciughe
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di burrata
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 3 pizzichi di sale
- 350 g di pomodori ciliegino a metà
- 3 pesche a spicchi
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 6 - 8 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1449.8 kJ / 346.5 kcal
- Białko
- 15.2 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 26.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 769.1 mg
Alternatywne przepisy
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1h
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra
45min
Mazzancolle con mousse di avocado e stracchino
1 Std. 30 Min
Insalata Feta, ciliegie e gremolada alle mandorle
10 Min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1h 10 min
Insalata con pesche con vinaigrette ai mirtilli
20 min
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min
Panzanella con mandorle e acciughe
2h 30min
Crema di panzanella
40 min
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30 Min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45min