![Filetti di trota con purea di broccoli Filetti di trota con purea di broccoli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/30d58efa-0637-4782-9fca-a4b13a55eb95/Derivates/e5e6152b-0b74-41d6-87cd-e2396197f347.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 spicchi di aglio
- 1 - 2 filetti di acciuga sott'olio (opcjonalnie)
- 250 g di cimette di broccoli, a pezzi
- 375 g di acqua
- 4 di filetti di trota con la pelle (150 g ciascuno)
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di panna acida
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1414 kJ / 337 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 834 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetto di trota con purea di broccoli
50 min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1 Std.
Scorfano con pomodori, carote e riso
50 min
Filetti di pesce persico con caponata (Bimby Friend)
40 Min
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30 Min
Insalata di pesce spada e pinoli
40 Min
Frittata con salmone affumicato e piselli
45 Min
Sogliola al vapore con verdurine
45 Min
Sogliola al vapore con piselli
40 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 min
Branzino al cartoccio
1 godz. 10 min