Crumble di merluzzo con pomodori e peperoni
TM5 TM6

Crumble di merluzzo con pomodori e peperoni

5.0 (64 oceny)

Składniki

Crumble

  • 200 g di pane di farina di mais a pezzi
  • 50 g di olive nere denocciolate
  • 50 g di olio di oliva
  • ½ cucchiaino di sale

Ripieno

  • 4 spicchi di aglio
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio di oliva
  • 300 g di pomodori in quarti
  • 100 g di peperoni verdi, puliti e a pezzi (1 cm)
  • 100 g di peperone rosso, pulito e a pezzi (1 cm)
  • 20 g di vino bianco
  • 1 foglia di alloro secca
  • ½ cucchiaino di sale
  • 4 filetti di merluzzo (circa 520 g)
  • insalata, a piacere (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2113 kJ / 505 kcal
Białko
29.9 g
Węglowodany
34.2 g
Tłuszcz
27.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy