Verrine saumon-endive

Verrine saumon-endive

4.5 80 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • de crème liquide 30-40% m.g.
    20 g
    20 g de crème de soja
  • de saumon fumé coupé en morceaux
    200 g
  • de fromage de chèvre frais, type Petit Billy® coupé en morceaux
    200 g
  • de lait
    50 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de ciboulette fraîche ciselée
    10 g
  • endives type Carmine®, coupées en morceaux, sans la base amère
    2
  • de jus de citron
    4 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 240 kcal / 1002 kJ
Białko 19.5 g
Tłuszcz 15.8 g
Węglowodany 4.3 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...