Verrine saumon-endive

Verrine saumon-endive

4.5 81 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
    20 g de crème de soja
  • 200 g de saumon fumé coupé en morceaux
  • 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy® coupé en morceaux
  • 50 g de lait
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 10 g de ciboulette fraîche ciselée
  • 2 endives type Carmine®, coupées en morceaux, sans la base amère
  • 4 c. à soupe de jus de citron

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 19.5 g
Kalorie 1002 kJ / 240 kcal
Tłuszcz 15.8 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 4.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...