Gratinée aux oignons

Gratinée aux oignons

4.2 85 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 200 g d'emmental coupé en morceaux
  • 500 g d'oignons jaunes coupés en deux
  • 60 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 1500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
  • 200 g de pain rassis coupé en bouchées
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 23.8 g
Kalorie 2276 kJ / 543 kcal
Tłuszcz 27.8 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 49.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...