Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
-
30
g de parmesan, coupé en morceaux
lub 30 g de gruyère, coupé en morceaux - 200 g de gambas
- 1200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de courgettes, coupées en rondelles
- 2 gousses d'ail
- 200 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliatelle
-
150
g de crème fraîche
lub 150 g de crème de soja - 1 c. à café de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 c. à café d'aneth frais, ciselé
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1244 kJ / 297 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boulettes de poisson aux champignons
40 Min
Le saumon sauvage au vinaigre de framboise
45 min
Pâtes sauce courgette et gambas au citron
30 min
Saumon-épinard
25 min
Saumon et pommes de terre sauce aux champignons
50min
Gaspacho, cabillaud et jambon cru
20 min
Pommes de terre farcies au lieu noir
1h
Papillotes de cabillaud à la mangue
35min
Brochette tricolore de saumon
30 min
Cabillaud aux patates douces et à l'orange
35min
Risotto au saumon
45 min
Blanquette de cabillaud
55 min