Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'huile d'olive
- 65 g de bacon, coupé en petits morceaux
- 100 g d'asperges vertes, coupés en tronçons d'1 cm
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 œufs
- 4 - 6 pincées de poivre noir fraîchement moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1570 kJ / 376 kcal
- Białko
- 20.12 g
- Węglowodany
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 31.99 g
Alternatywne przepisy
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40min
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40min
Œufs cocotte à la florentine
50 Min
Œufs brouillés, asperges et tartines
25 Min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Œuf à la coque et asperges en mouillettes
15 Min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 Min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 Min
Salade d'œufs pochés
40min
Œufs brouillés aux asperges
35 Min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30 Min
Œufs brouillés aux fines herbes
30 Min