Wersje kompatybilne
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di cipolle rosse di Tropea a fette sottili
- 250 g di zucchero di canna
- 100 g di aceto balsamico
- 20 g di miele
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 800 g di filetti di merluzzo
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 7188 kJ / 1788 kcal
- Białko
- 130.3 g
- Węglowodany
- 306.4 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Fettine di pollo con crema di broccoli
45min
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50min
Filetto di orata con peperoni
25min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 min
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40 min
Filetti di merluzzo in salsa al caramello
1h 10 min
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1h
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 min