Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 600 g di filetti di rombo
- 500 g di acqua
- 30 g di gherigli di noci
- 20 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 6799 kJ / 1625 kcal
- Białko
- 108.5 g
- Węglowodany
- 9.9 g
- Tłuszcz
- 128.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1h 10 min
Branzino al lime e pistacchi
30 Min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 Min
Seppie con i piselli
40 min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Orata al sale
40 min
Pesce spada agrumato
35 Min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10 min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h