![Filetti di rombo in salsa di noci Filetti di rombo in salsa di noci](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9AE3A864-38A1-49C8-BDEA-A40B5EC500BF/Derivates/8F371071-BCEC-4415-AEB7-52F3F144D624.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 600 g di filetti di rombo
- 500 g di acqua
- 30 g di gherigli di noci
- 20 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 6799 kJ / 1625 kcal
- Białko
- 108.5 g
- Węglowodany
- 9.9 g
- Tłuszcz
- 128.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Scorfano al cartoccio con patate viola
35 min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20 Min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1 godz.
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Branzino al lime e pistacchi
30 min
Seppioline e gamberi gratinati
1 godz. 10 min
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35 min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 min
Filetti di orata con crema di peperoni
1h 40min
Anelli di totano su crema di piselli
40 мин.