Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma

Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma

4.5 47 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni

Składniki

  • di scamorza a pezzi (2 cm)
    80 g
  • di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
    40 g
  • di basilico fresco lavate e asciugate
    5 foglie
    1 cucchiaino di basilico secco
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di bresaola affettata al momento (spessore 2 mm, vedere consiglio)
    16 fette
  • fili di erba cipollina fresca lavati e asciugati
    8
  • di acqua
    500 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 185 kcal / 774 kJ
Białko 20.4 g
Tłuszcz 11.4 g
Węglowodany 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...