![Fagottini di sogliola con verdure Fagottini di sogliola con verdure](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CD20CDA2-7610-4148-97B1-1150B77C7F77/Derivates/3B022405-3F14-4E3B-A18B-C2FCE77A3573.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 filetti di sogliola (700 g circa)
- 1 carota (100 g circa) a rondelle (3 mm)
- 2 zucchine (250 g circa) a rondelle (3 mm)
- 100 g di peperone rosso a cubetti (1 cm)
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di porro
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di salsa di soia
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5539 kJ / 1324 kcal
- Białko
- 129.6 g
- Węglowodany
- 23.1 g
- Tłuszcz
- 79.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetto di trota con purea di broccoli
50 Min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 分钟
Filetti di cernia in camicia colorata
30 Min
Involtini mare e monti
1hod. 10min
Trota salmonata al pesto di olive
35min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55 Min
Salmone in salsa di lamponi
2h 50min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 分钟
Petto di pollo al lime e carciofi
45 分钟
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 Min
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1 Std.