Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 filetti di sogliola (700 g circa)
- 1 carota (100 g circa) a rondelle (3 mm)
- 2 zucchine (250 g circa) a rondelle (3 mm)
- 100 g di peperone rosso a cubetti (1 cm)
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di porro
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di salsa di soia
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5539 kJ / 1324 kcal
- Białko
- 129.6 g
- Węglowodany
- 23.1 g
- Tłuszcz
- 79.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone e carciofi al Varoma
55min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 分钟
Filetto di orata con peperoni
25min
Seppie con i piselli
40min
Salmone al coriandolo
40min
Coda di rospo con verdure
40min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 分钟
Sogliola al vapore con verdurine
45min
Filetti di sogliola e gamberi
50 分钟
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 分钟
Farro con seppie e verdure
35min