
Urządzenia i Akcesoria
Burger di salmone e spinaci
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
di acqua1000 g
-
di sale2 pizzichi
-
di foglie di spinaci freschi lavate400 g
-
cipollotto a pezzi1
-
di scorza di limone preferibilmente biologico1 pezzo
-
di filetti di salmone fresco senza pelle a pezzi (2-3 cm)400 g
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
di pangrattato30 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
213 kcal /
891 kJ
Białko
15.5 g
Tłuszcz
13.4 g
Węglowodany
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Burger che passione
10 Przepisów
Włochy
Włochy