Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ spicchio di aglio senza l'anima
- 1 albume
- 60 g di mollica di pane raffermo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 zucchina a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di semi di sesamo tostati
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 carota a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di semi di cumino tostati
- 400 g di filetti di cernia, senza pelle (4 filetti lavati e spinati)
- 30 g di salsa di soia (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1025 kJ / 245 kcal
- Białko
- 21.3 g
- Węglowodany
- 13.7 g
- Tłuszcz
- 12.1 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Salmone al cartoccio
35 Min
Salmone in crema di funghi con patate
50 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 Min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 Min
Filetto di orata con peperoni
25 min
Involtini di spigola
40 Min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 Min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 Min
Cernia con salsa mediterranea
40 Min