Pesce spada al salmoriglio

Pesce spada al salmoriglio

4.5 189 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 540 g di acqua
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 30 g di succo di limone
  • 4 fette di pesce spada lavate e asciugate (800 g circa)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 39.5 g
Kalorie 1914 kJ / 457 kcal
Tłuszcz 33.2 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...