Pesce spada al salmoriglio

Pesce spada al salmoriglio

4.5 185 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 min
4 porzioni

Składniki

  • spicchio di aglio
    1
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di acqua
    540 g
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • di origano secco
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
  • di succo di limone
    30 g
  • di pesce spada lavate e asciugate (800 g circa)
    4 fette

Wartości odżywcze na 4 porzioni

Kalorie 1830 kcal / 7657 kJ
Białko 158.1 g
Tłuszcz 132.8 g
Węglowodany 0.8 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...