
Urządzenia i Akcesoria
Straccetti di vitello al vino bianco
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni
Składniki
-
di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate le foglioline lavate ed asciugate3 rametti
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
spicchi di aglio2
-
di vino bianco50 g
-
di acqua100 g
-
di fettine di vitello a listarelle e infarinate (vedere consiglio)400 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di pepe1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
321 kcal /
1343 kJ
Białko
41.6 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
0.3 g
Błonnik
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Secondi di Carne
59 Przepisów
Włochy
Włochy