Straccetti di vitello al vino bianco

Straccetti di vitello al vino bianco

4.1 265 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni

Składniki

  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 2 spicchi di aglio
  • 50 g di vino bianco
  • 100 g di acqua
  • 400 g di fettine di vitello a listarelle e infarinate (vedere consiglio)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 321 kcal / 1343 kJ
Białko 41.6 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 0.3 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...