Urządzenia i Akcesoria
Pearl barley risotto with asparagus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Red wine reduction
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
garlic clove1
-
butter40 g
-
Meat stock paste or Vegetable stock paste (see Tips)1 - 2 tsp
-
water250 g
-
red wine110 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Pearl barley risotto
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)50 g
-
leek (approx. 110 g), white part only, cut into quarters1
-
extra virgin olive oil20 g
-
butter20 g
-
pearl barley300 g
-
verjuice100 g
-
water750 g
-
Meat stock paste or Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
raw baby beetroots peeled and cut into quarters6
-
Dutch carrots peeled12
-
asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)1 bunch
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
678 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
1624.8 kJ /
386.9 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
44.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 godz. 50 min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Caribbean curry
40 min
Spiced cauliflower pilau
20 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Tomato and lentil dahl
35 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min