Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Red wine reduction
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 40 g butter
- 1 - 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 110 g red wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Pearl barley risotto
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g pearl barley
- 100 g verjuice
- 750 g water
- 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 6 raw baby beetroots, peeled and cut into quarters
- 12 Dutch carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1624.8 kJ / 386.9 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 44.9 g
- Tłuszcz
- 15.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.2 g
- Błonnik
- 12.3 g
- Sód
- 678 mg
Alternatywne przepisy
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Tomato and lentil dahl
35 Min
Mexican chicken soup
30min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35 min
Lentil moussaka
3h 30min
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Courgette strudel
1h 20 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Mediterranean capsicums
2h
Israeli couscous salad
1h
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min