![Pearl barley risotto with asparagus Pearl barley risotto with asparagus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5A6248D9-E83E-4A17-94DD-2C0A1C746CC0/Derivates/e6ac1c83-f529-466e-a414-a2a78aadb91d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Red wine reduction
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 40 g butter
- 1 - 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 110 g red wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Pearl barley risotto
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g pearl barley
- 100 g verjuice
- 750 g water
- 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 6 raw baby beetroots, peeled and cut into quarters
- 12 Dutch carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1624.8 kJ / 386.9 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 44.9 g
- Tłuszcz
- 15.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.2 g
- Błonnik
- 12.3 g
- Sód
- 678 mg
Alternatywne przepisy
Lentil moussaka
3h 30 min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Basil pesto
10min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Mediterranean capsicums
2h
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Ratatouille
40min
Risotto verde
45min
Beetroot risotto
35min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Red lentil cauliflower dahl
35min