Urządzenia i Akcesoria
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
3 portions
Składniki
-
mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onion cut into halves50 g
-
ripe tomato (5-6 cm) (see Tip)1300 g
-
fresh mushrooms (e.g. button, oyster)100 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
1 tsp dried mintfresh mint10 - 8 leaves
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 - 5 sprigs
-
long grain white rice75 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1644 kJ /
392 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
9.2 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Lentil hotpot
12 Std. 45 Min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 Min
Minestrone
40 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min