Urządzenia i Akcesoria
Spring frittata
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing2 tbsp
-
water500 g
-
zucchini (approx. 2), peeled into ribbons (see Tips)150 g
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
peeled, medium raw prawns (approx. 12), deveined, with tails intact180 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
garlic cloves2
-
eggs6
-
pouring (whipping) cream120 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
watercress for garnishing
-
frisee lettuce or lettuce of choice, for garnishing
-
snow pea sprouts for garnishing
-
caper berries rinsed and drained (optional)1 tbsp
-
Danish feta cut into pieces (see Tips)100 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
681.5 mg
Białko
19.6 g
Kalorie
1318.8 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Brown rice salad
40 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Classic mushroom risotto
30 min