Urządzenia i Akcesoria
Spring frittata
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing2 tbsp
-
water500 g
-
zucchini (approx. 2), peeled into ribbons (see Tips)150 g
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
peeled, medium raw prawns (approx. 12), deveined, with tails intact180 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
garlic cloves2
-
eggs6
-
pouring (whipping) cream120 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
watercress for garnishing
-
frisee lettuce or lettuce of choice, for garnishing
-
snow pea sprouts for garnishing
-
caper berries rinsed and drained (optional)1 tbsp
-
Danish feta cut into pieces (see Tips)100 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
681.5 mg
Białko
19.6 g
Kalorie
1318.8 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Spring greens with grapefruit
30 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min