Urządzenia i Akcesoria
Lamb with pumpkin and lentils
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
oil for greasing, plus extra for drizzling
-
Kent pumpkin cut into wedges (2.5 cm thickness)½
-
salt plus extra to season¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
lemon zest (1 x 5 cm), no white pith4 pieces
-
garlic cloves3
-
brown onion cut into halves1
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
ground cumin2 tsp
-
sumac2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
fennel bulb cut into thin slices1
-
diced lamb (see Tips)500 g
-
canned lentils rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
fresh baby spinach leaves30 g
-
tzatziki dip (see Tips)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
320.8 mg
Białko
25.9 g
Kalorie
1343.8 kJ /
320 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
17.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Shepherd's pie with butter bean mash
1 godz.
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.