![Polenta zucchini slice Polenta zucchini slice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/260aa012-7912-44c5-86aa-a7e050055631/Derivates/efd50aa3-115d-4f61-adce-c0ad1f33f8bc.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease and brush
- 2 zucchini, 1 peeled into ribbons and 1 deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ red capsicum (approx. 50 g), deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 700 g filtered water
- ½ tsp dried oregano
- 1 ½ tbsp stock paste (see Tips)
- 150 g polenta
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp pine nuts
- vegan Parmesan cheese, to sprinkle (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 16.6 g
- Tłuszcz
- 8.4 g
- Błonnik
- 2.9 g
Alternatywne przepisy
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 Std. 15 Min
Vegan custard
15 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Savoury tofu quiche
1h 30min
Vegetable pilaf
1h
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 godz. 5 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Beetroot risotto
35 Min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 Std. 40 Min