Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 500 g betteraves, cuites et coupées en tronçons
- 100 g de concombre, coupé en rondelles
- 150 g de fromage blanc nature, 30% m.g.
- 10 g de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 g poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 252 kJ / 60 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 7.1 g
- Tłuszcz
- 1.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10min
Gaspacho concombre-feta
10min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2h 15min
Gaspacho de concombre au fromage frais
2j 10 menit
Soupe froide de concombre au basilic
10min
Tarte à la betterave et au chèvre frais
45min
Gaspacho de melon
10min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min
Gaspacho concombre et pomme
10min
Gaspacho de tomate
20min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15min
Mousses de betterave en deux façons
15min