Gaspacho concombre, cumin et gouda

Gaspacho concombre, cumin et gouda

4.3 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 2 ½ concombres épluchés et coupés en gros tronçons
  • 1 c. à café de cumin en poudre
  • 100 g de fromage blanc nature
  • ½ c. à café rase de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de gouda coupé en petits dés

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 141 kcal / 587 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...