Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre
- 150 g de mâche
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 700 g d'eau
- 150 g de fromage, type Curé Nantais, coupé en cubes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1379 kJ / 330.2 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 26.8 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe de chou-fleur et poireau au paprika
40min
Soupe de laitue
35min
Crème de courgette au bleu
25min
Potage Saint-Germain
45min
Potage au poireau
30min
Velours d'endive à l'orange
35min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55min
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30min
Soupe de tomate au basilic
30min
Crème d'endive au colombo
30min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Velouté d'endive
35min