Urządzenia i Akcesoria
Parmesan gelato
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
25 pieces
Składniki
Parmesan gelato
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)150 g
-
double cream350 g
-
ground paprika (opcjonalnie)1 tsp
Balsamic reduction
-
balsamic vinegar250 g
-
honey30 g
Assembly
-
ciabatta baguette cut into thin slices1
-
extra virgin olive oil4 tbsp
-
garlic cloves cut into halves lengthways2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
131.2 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
726.7 kJ /
173 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1 godz.
Lemon and caper aioli
15 min
Warm caramel spice martini
1 godz. 15 min
Tzatziki
15 min
Caesar salad dressing
10 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 godz. 25 min
Cornbread with jalapeño honey butter
55 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Taleggio cheese sauce
10 min