Urządzenia i Akcesoria
Boulangère potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 portions
Składniki
-
water400 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)40 g
-
Royal Blue potatoes peeled and cut into pieces that fit through feeder tube1200 g
-
brown onions cut into halves2
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
unsalted butter cut in small pieces2 tbsp
-
fresh sage leaves only20
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
79.8 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
623 kJ /
148.9 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
24.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef, ale and dumpling stew
2 godz. 55 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 godz. 20 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Easy citrus pie
1 godz.
Edna's lemon curd teacake
40 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Cheese and bacon scones
35 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min
Filo chicken pie
45 min
Community fave brown rice salad
55 min