Urządzenia i Akcesoria
Boulangère potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 portions
Składniki
-
water400 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)40 g
-
Royal Blue potatoes peeled and cut into pieces that fit through feeder tube1200 g
-
brown onions cut into halves2
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
unsalted butter cut in small pieces2 tbsp
-
fresh sage leaves only20
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
79.8 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
623 kJ /
148.9 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
24.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Sweet Potatoes with Curry Chicken
1 godz. 10 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 min
Baked Spiralized Apples
1 godz. 5 min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 godz. 5 min
Orange Creamsicle Whip
10 min
NZ mustard sauce
15 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Mushroom risotto
30 min
Traditional minestrone
45 min
Easy lamb hotpot
2 godz.