Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g frozen mixed berries (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 140 g raw sugar, plus extra for sprinkling
- 1 pear, peeled, cored and cut into thin slices (see Tips)
- 200 g fresh mixed berries (see Tips)
- 80 g white rice flour (see Tips)
- 60 g potato starch
- 20 g arrowroot flour
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- ⅛ tsp salt
- 40 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 60 g full cream milk
- 1 egg
- mascarpone cheese, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1319.8 kJ / 314.2 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 54.5 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 158.5 mg
Alternatywne przepisy
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 dk
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Gluten free shortbread
1h 20min
Poppy seed and apple cake
2sa 10 dk
Gluten free gingerbread cookies
2h 35 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Gluten free lemon tart
2hod. 25min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1h 20min
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Gluten free pizza base
35 min
Gluten free carrot and almond cake
2sa 30 dk