Gluten free warm berry cobbler
TM6 TM5 TM31

Gluten free warm berry cobbler

4.1 (7 ocen)

Składniki

  • 500 g frozen mixed berries (see Tips)
  • 1 tbsp lemon juice
  • 140 g raw sugar, plus extra for sprinkling
  • 1 pear, peeled, cored and cut into thin slices (see Tips)
  • 200 g fresh mixed berries (see Tips)
  • 80 g white rice flour (see Tips)
  • 60 g potato starch
  • 20 g arrowroot flour
  • 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
  • ⅛ tsp salt
  • 40 g unsalted butter, softened and cut into pieces
  • 60 g full cream milk
  • 1 egg
  • mascarpone cheese, to serve (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1319.8 kJ / 314.2 kcal
Białko
5.7 g
Węglowodany
54.5 g
Tłuszcz
7.3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
4.5 g
Sód
158.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy