Gluten free warm berry cobbler

Gluten free warm berry cobbler

4.3 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • frozen mixed berries (see Tips)
    500 g
  • lemon juice
    1 tbsp
  • raw sugar plus extra for sprinkling
    140 g
  • pear peeled, cored and cut into thin slices (see Tips)
    1
  • fresh mixed berries (see Tips)
    200 g
  • white rice flour (see Tips)
    80 g
  • potato starch
    60 g
  • arrowroot flour
    20 g
  • gluten free baking powder (see Tips)
    1 tsp
  • salt
    ⅛ tsp
  • unsalted butter softened and cut into pieces
    40 g
  • full cream milk
    60 g
  • egg
    1
  • mascarpone cheese to serve (optional)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 314.2 kcal / 1319.8 kJ
Białko 5.7 g
Tłuszcz 7.3 g
Węglowodany 54.5 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 158.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...