
Urządzenia i Akcesoria
Gluten free warm berry cobbler
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
frozen mixed berries (see Tips)500 g
-
lemon juice1 tbsp
-
raw sugar plus extra for sprinkling140 g
-
pear peeled, cored and cut into thin slices (see Tips)1
-
fresh mixed berries (see Tips)200 g
-
white rice flour (see Tips)80 g
-
potato starch60 g
-
arrowroot flour20 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tsp
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter softened and cut into pieces40 g
-
full cream milk60 g
-
egg1
-
mascarpone cheese to serve (optional)
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
314.2 kcal /
1319.8 kJ
Białko
5.7 g
Tłuszcz
7.3 g
Węglowodany
54.5 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
158.5 mg