Urządzenia i Akcesoria
Espresso "baked" beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
brown onion90 g
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
jalapeño chilli deseeded if preferred½ - 1
-
butter30 g
-
shortcut bacon rashers or smoked bacon, cut into pieces (1-2 cm)160 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water100 g
-
brewed espresso coffee (approx. 3 shots)100 g
-
brown sugar to taste30 g
-
molasses40 g
-
tomato paste40 g
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
sea salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
canned cannellini beans (2 cans), rinsed and drained800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
661.9 mg
Białko
14.5 g
Kalorie
1039 kJ /
247 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1 godz.
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1 godz. 45 min
Vegetarian chilli
35 min
Broccoli salad
10 min
Cashew pouring cream
35 min
Achcharu (pickle)
48 godz. 30 min
Kumara sausage rolls
1 godz. 15 min
Peanut butter and chocolate custard
15 min
Vanilla and honey toasted muesli
35 min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min