Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Pork and Beans
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
dried ditalini pasta (cooking time 10 minutes)400 g
-
shallots halved100 g
-
bacon lardonspork belly, boned, skinless cubed50 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for serving80 g
-
carrot peeled, cut in pieces (2 cm)60 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
tinned borlotti beans (drained weight)520 g
-
400 g plum tomatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)tinned chopped tomatoes400 g
-
water1200 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
fine sea salt3 tsp
-
ground black pepper4 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
580.1 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
1824.6 kJ /
436.5 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
15.3 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
66.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Chorizo and Chicken Burgers
20 min
Chicken Korma
40 min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min