Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
TM6 TM5

Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables

4.2 (38 ocen)

Składniki

Potatoes

  • 1000 g boiling water
  • 500 g new potatoes, cut in pieces (2 cm)
  • 120 g leeks (approx. 1), sliced (1 cm)
  • 200 g fine green beans, trimmed, halved
  • ½ lemon, freshly squeezed juice only
  • 1 ½ Tbsp olive oil
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper, plus ½ tsp

Tomato Sauce and Fish

  • 3 garlic cloves
  • 100 g red onions, quartered
  • 20 g olive oil, plus 1 Tbsp
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp ground coriander
  • 1 tsp smoked paprika
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 50 g red wine
  • 4 haddock fillets (approx. 140 g each), skinless
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Steamed Vegetables

  • 500 g boiling water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1568 kJ / 374 kcal
Białko
31 g
Węglowodany
26 g
Tłuszcz
14 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
1280 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy