Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g onions, quartered
- 50 g red pepper, cut in pieces
- 50 g olive oil
- 2 garlic cloves
-
40
g tomato purée
lub 1 tomato, diced - 1 Tbsp paprika
- 200 g long grain rice
- 650 g water
-
1
tsp fish stock paste
lub 1 fish stock cube (for 0.5 l) - 400 g haddock fillets, skinless, boneless
- 120 g frozen peas
- 50 g green olives, pitted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1359 kJ / 324 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 21.4 g
- Tłuszcz
- 15.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken with Peppers and Rice
1h
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min