Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g onions, quartered
- 50 g red pepper, cut in pieces
- 50 g olive oil
- 2 garlic cloves
-
40
g tomato purée
lub 1 tomato, diced - 1 Tbsp paprika
- 200 g long grain rice
- 650 g water
-
1
tsp fish stock paste
lub 1 fish stock cube (for 0.5 l) - 400 g haddock fillets, skinless, boneless
- 120 g frozen peas
- 50 g green olives, pitted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1359 kJ / 324 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 21.4 g
- Tłuszcz
- 15.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 Std.
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min