Urządzenia i Akcesoria
Tomato and Haddock Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered100 g
-
red pepper cut in pieces50 g
-
olive oil50 g
-
garlic cloves2
-
1 tomatotomato purée40 g
-
paprika1 Tbsp
-
long grain rice200 g
-
water650 g
-
1 fish stock cube (for 0.5 l)fish stock paste1 tsp
-
haddock fillets skinless, boneless400 g
-
frozen peas120 g
-
pitted green olives50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1359 kJ /
324 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min