Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinade
- 80 g ginger wine
- 500 - 600 g pork fillet, trimmed and cut in strips (1 x 10 cm)
- 2 Tbsp hoi sin sauce
- 1 tsp olive oil
Black bean sauce
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (opcjonalnie)
- 2 garlic cloves
- 400 g tinned black beans
-
60
g soy sauce
lub 60 g Tamari sauce - 1 tsp sesame oil
-
1
Tbsp Shaoxing rice wine
lub 1 Tbsp dry sherry - 80 g water
- 1 tsp palm sugar (1 cm cube), grated
Rice and vegetables
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 bunch tenderstem broccoli (approx. 180 g), trimmed and cut in thirds
- 230 g tinned bamboo shoots, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 spring onion, trimmed and thinly sliced, for garnishing
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1726 kJ / 411 kcal
- Białko
- 33.8 g
- Węglowodany
- 55.2 g
- Tłuszcz
- 3.7 g
- Błonnik
- 9.7 g
Alternatywne przepisy
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Tomato basil chicken stew
35min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Prawn and Chorizo Paella
45min
Green Curry Chicken
55 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30min
Chicken Korma
40 Min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Tom Yum with Prawns
25p
Beef Teriyaki with Rice
1h 50min