Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce

Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce

4.8 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

Roulade
  • carrots cut in pieces
    80 g
  • haggis skinned, cut in pieces
    250 g
  • Toulouse sausages skinned, cut in pieces
    100 g
  • pancetta thin slices
    120 g
Whisky Sauce
  • shallots halved
    150 g
  • unsalted butter diced
    25 g
  • whisky
    100 g
  • beef stock
    250 g
  • cornflour
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 530 kcal / 2217.6 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 35.2 g
Węglowodany 22.4 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 9.9 g
Sód 1615.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...