Urządzenia i Akcesoria
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Roulade
-
carrots cut in pieces80 g
-
haggis skinned, cut in pieces250 g
-
Toulouse sausages skinned, cut in pieces100 g
-
pancetta thin slices120 g
Whisky Sauce
-
shallots halved150 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whisky100 g
-
beef stock250 g
-
cornflour1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1615.8 mg
Białko
17 g
Kalorie
2217.6 kJ /
530 kcal
Tłuszcz
35.2 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
22.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kedgeree
45min
Red Onion Gravy
25min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6h
Get Ahead Turkey Gravy
1h 45min
Pork Stuffing Balls
1h 5min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Ham and Leek Pies
1h 50min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min
Steak and Kidney Pudding
5h
Cauliflower Cheese
50min