Urządzenia i Akcesoria
Sautéed Pork with Cider
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
bacon lardons150 g
-
olive oil30 g
-
shallots halved35 g
-
carrots cut in pieces60 g
-
pork meat cut in pieces (3 cm)700 g
-
wholegrain mustard50 g
-
water100 g
-
1 tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt or to taste3 pinches
-
ground black pepper or to taste3 pinches
-
dry cider200 g
-
potatoes cut in pieces (4 cm)550 g
-
button mushrooms halved400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
50.2 g
Kalorie
2436 kJ /
582 kcal
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
27.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy mustard chicken stew
40 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Creamed Cod
45 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min