Urządzenia i Akcesoria
Sautéed Pork with Cider
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
bacon lardons150 g
-
olive oil30 g
-
shallots halved35 g
-
carrots cut in pieces60 g
-
pork meat cut in pieces (3 cm)700 g
-
wholegrain mustard50 g
-
water100 g
-
1 tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt or to taste3 pinches
-
ground black pepper or to taste3 pinches
-
dry cider200 g
-
potatoes cut in pieces (4 cm)550 g
-
button mushrooms halved400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
50.2 g
Kalorie
2436 kJ /
582 kcal
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
27.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Style Pork Stew
30 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.