Urządzenia i Akcesoria
Sautéed Pork with Cider
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
bacon lardons150 g
-
olive oil30 g
-
shallots halved35 g
-
carrots cut in pieces60 g
-
pork meat cut in pieces (3 cm)700 g
-
wholegrain mustard50 g
-
water100 g
-
1 tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt or to taste3 pinches
-
ground black pepper or to taste3 pinches
-
dry cider200 g
-
potatoes cut in pieces (4 cm)550 g
-
button mushrooms halved400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
50.2 g
Kalorie
2436 kJ /
582 kcal
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
27.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min