Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Vegetable Sauce
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic clove1
-
onion quartered50 g
-
celery stalks cut in pieces (2 cm)60 g
-
carrot peeled, cut in pieces (2 cm)60 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)60 g
-
aubergine cut in pieces (2 cm)60 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fresh basil leaves4
-
fine sea salt1 Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
Pasta
-
short dried pasta (eg. penne)320 g
-
water1200 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2459.8 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
1878.3 kJ /
449.3 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
67.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 godz. 10 min
Sandwiches with Spinach Pesto
1 godz. 55 min
Leek and Potato Soup
1 godz.
Vegetable Curry with Rice
50 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Vegetable Soup
35 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Jacket Potato Mice
1 godz. 20 min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min