Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Vegetable Sauce
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic clove1
-
onion quartered50 g
-
celery stalks cut in pieces (2 cm)60 g
-
carrot peeled, cut in pieces (2 cm)60 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)60 g
-
aubergine cut in pieces (2 cm)60 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fresh basil leaves4
-
fine sea salt1 Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
Pasta
-
short dried pasta (eg. penne)320 g
-
water1200 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2459.8 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
1878.3 kJ /
449.3 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
67.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tempeh Bolognaise
30 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 godz. 10 min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Vegetable Curry with Rice
50 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
No-rise Wholemeal Pizzas
40 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min