Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Soup with Herb Dumplings
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Herb Dumplings
-
mixed fresh herbs (e.g. basil, parsley, wild garlic, chervil, mixed soft-leaf herbs), leaves only10 - 15 g
-
milk200 g
-
butter plus extra for greasing60 g
-
salt¾ tsp
-
ground nutmeg (opcjonalnie)¼ tsp
-
semolina150 g
-
egg1
Beetroot Soup
-
500 g cooked beetroots, cut in piecesraw beetroots peeled, cut in pieces500 g
-
water700 g
-
white wine150 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)vegetable stock paste, homemade2 heaped tsp
-
plain flour25 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
double cream100 g
-
white wine vinegar (opcjonalnie)1 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1386 kJ /
331 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Courgette Soup
25 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Broccoli and Stilton Soup
30 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Celeriac and Apple Soup
55 min