
Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Soup with Herb Dumplings
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Herb Dumplings
-
mixed fresh herbs (e.g. basil, parsley, wild garlic, chervil, mixed soft-leaf herbs), leaves only10 - 15 g
-
milk200 g
-
butter plus extra for greasing60 g
-
salt¾ tsp
-
ground nutmeg (opcjonalnie)¼ tsp
-
semolina150 g
-
egg1
Beetroot Soup
-
raw beetroots peeled, cut in pieces500 g
-
water700 g
-
white wine150 g
-
vegetable stock paste, homemade2 heaped tsp
-
plain flour25 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
double cream100 g
-
white wine vinegar (opcjonalnie)1 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
331 kcal /
1386 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
4 g