Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Soup with Herb Dumplings
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Herb Dumplings
-
mixed fresh herbs (e.g. basil, parsley, wild garlic, chervil, mixed soft-leaf herbs), leaves only10 - 15 g
-
milk200 g
-
butter plus extra for greasing60 g
-
salt¾ tsp
-
ground nutmeg (opcjonalnie)¼ tsp
-
semolina150 g
-
egg1
Beetroot Soup
-
500 g cooked beetroots, cut in piecesraw beetroots peeled, cut in pieces500 g
-
water700 g
-
white wine150 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)vegetable stock paste, homemade2 heaped tsp
-
plain flour25 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
double cream100 g
-
white wine vinegar (opcjonalnie)1 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1386 kJ /
331 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Asparagus Risotto
45 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Onion Soup
1 godz.