Beetroot Soup with Herb Dumplings

Beetroot Soup with Herb Dumplings

4.2 34 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

Herb Dumplings
  • mixed fresh herbs (e.g. basil, parsley, wild garlic, chervil, mixed soft-leaf herbs), leaves only
    10 - 15 g
  • milk
    200 g
  • butter plus extra for greasing
    60 g
  • salt
    ¾ tsp
  • ground nutmeg (opcjonalnie)
    ¼ tsp
  • semolina
    150 g
  • egg
    1
Beetroot Soup
  • raw beetroots peeled, cut in pieces
    500 g
    500 g cooked beetroots, cut in pieces
  • water
    700 g
  • white wine
    150 g
  • vegetable stock paste, homemade
    2 heaped tsp
    2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
  • plain flour
    25 g
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground nutmeg
    2 pinches
  • ground black pepper
    1 pinch
  • double cream
    100 g
  • white wine vinegar (opcjonalnie)
    1 Tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 331 kcal / 1386 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 30 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...