Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
water1700 g
-
Brussels sprouts outer leaves removed, halved400 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
olive oil plus 1 Tbsp1 tsp
-
orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)320 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
unsalted butter diced120 g
-
fresh sage leaves6
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1129 mg
Białko
20 g
Kalorie
3003 kJ /
718 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Mexican Stuffed Peppers
45 min