Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
water1700 g
-
Brussels sprouts outer leaves removed, halved400 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
olive oil plus 1 Tbsp1 tsp
-
orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)320 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
unsalted butter diced120 g
-
fresh sage leaves6
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1129 mg
Białko
20 g
Kalorie
3003 kJ /
718 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Mexican Stuffed Peppers
45 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Pearl Barley and Chicken Salad
1 godz.
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min