Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
water1700 g
-
Brussels sprouts outer leaves removed, halved400 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
olive oil plus 1 Tbsp1 tsp
-
orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)320 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
unsalted butter diced120 g
-
fresh sage leaves6
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1129 mg
Białko
20 g
Kalorie
3003 kJ /
718 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Mushroom Risotto
30 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.