
Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
water1700 g
-
Brussels sprouts outer leaves removed, halved400 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
olive oil plus 1 Tbsp1 tsp
-
orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)320 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
unsalted butter diced120 g
-
fresh sage leaves6
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
718 kcal /
3003 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
73 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Sód
1129 mg