Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
water1700 g
-
Brussels sprouts outer leaves removed, halved400 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
olive oil plus 1 Tbsp1 tsp
-
orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)320 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
unsalted butter diced120 g
-
fresh sage leaves6
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1129 mg
Białko
20 g
Kalorie
3003 kJ /
718 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 godz.
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 godz. 35 min
Sicilian Salad
30 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20 min