Urządzenia i Akcesoria
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
onions quartered240 g
-
fresh parsley cut in pieces, plus 3 sprigs leaves only for garnishing15 g
-
olive oil25 g
-
tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)800 g
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fish stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
boiling water1000 g
-
couscous300 g
-
ground cinnamon¼ tsp
-
fish skinless, boneless, cut in pieces (5 cm) (e.g. hake, haddock, cod)600 - 700 g
-
flaked almonds, toasted2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40.5 g
Kalorie
2440 kJ /
580 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Węglowodany
63.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork with Spinach Lentils
20 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Seafood Risotto
40 min