Papillotes de poulet, tomate et mozarella

Papillotes de poulet, tomate et mozarella

4.4 166 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 8 tranches de jambon de Parme, très fines (100 g)
  • 4 filets de poulet ouverts en deux dans l'épaisseur
  • poivre moulu
  • sel
  • 125 g de mozzarella égouttée et coupée en huit demi-tranches
  • 10 tomates cerise coupées en deux
  • 4 brins de basilic frais effeuillés
  • 1000 g d'eau

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 276 kcal / 1161 kJ
Białko 41 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...