Roulade de jambon cru et poireau au comté

Roulade de jambon cru et poireau au comté

4.2 173 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 80 g de comté coupé en morceaux
  • 500 g d'eau
  • 600 g de pommes de terre farineuses coupées en cubes
  • 4 blancs de poireau moyens, coupés en tronçons de 10 cm
  • 70 g de lait
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 8 tranches fines de jambon cru

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1049.5 mg
Białko 15.5 g
Kalorie 1178.8 kJ / 281.5 kcal
Tłuszcz 11.3 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 27.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...