
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de comté coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 600 g de pommes de terre farineuses coupées en cubes
- 4 blancs de poireau moyens, coupés en tronçons de 10 cm
- 70 g de lait
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
- 8 tranches fines de jambon cru
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 281.5 kcal / 1178.8 kJ
- Białko
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 11.3 g
- Węglowodany
- 27.3 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Sód
- 1049.5 mg