Tomates farcies au chèvre et au poulet

Tomates farcies au chèvre et au poulet

4.3 162 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • 6 tomates à farcir
  • sel
  • 2 échalotes
  • 1 gousse d'ail
  • 10 g d'huile d'olive et un peu pour le plat
  • 2 branches de thym frais effeuillées
  • 2 blancs de poulet émincés
  • 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
  • 200 g de fromage de chèvre en bûche dont 100 g coupé en morceaux et 100 g en rondelles

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 238 kcal / 996 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...