Urządzenia i Akcesoria
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
Jerusalem artichokes peeled, cut in pieces (1 cm)500 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whole milk400 g
-
water250 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
truffle oil for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
929 mg
Białko
10 g
Kalorie
1030 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Asparagus Risotto
45 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 godz. 20 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min