Urządzenia i Akcesoria
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
Jerusalem artichokes peeled, cut in pieces (1 cm)500 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whole milk400 g
-
water250 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
truffle oil for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
929 mg
Białko
10 g
Kalorie
1030 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Red Cabbage
1 godz.
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Pea and Mint Soup
20 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 godz. 10 min
Tomato sauce
40 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min