Urządzenia i Akcesoria
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
Jerusalem artichokes peeled, cut in pieces (1 cm)500 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whole milk400 g
-
water250 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
truffle oil for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
929 mg
Białko
10 g
Kalorie
1030 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Béarnaise Sauce
20 min
Asparagus Risotto
45 min
Porcini Mushroom Risotto
35 min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1 godz.
Broccoli and stilton soup
30 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 godz. 10 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Mushroom Risotto
30 min