Urządzenia i Akcesoria
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
Jerusalem artichokes peeled, cut in pieces (1 cm)500 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whole milk400 g
-
water250 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
truffle oil for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
929 mg
Białko
10 g
Kalorie
1030 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Classic Zabaglione
15 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2 Std. 45 Min
Bircher Muesli
8 Std. 10 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Smoked Salmon Pâté
5 Min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min