Urządzenia i Akcesoria
Moroccan Bean Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
shallots halved45 g
-
olive oil20 g
-
flat green beans (see tip)450 g
-
courgettes cut in pieces200 g
-
tomatoes cut in pieces200 g
-
water650 g
-
mint leaves5
-
fresh coriander leaves5
-
ground cumin to taste1 - 2 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 1 ¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
412 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Chickpea Gratin
1 godz.
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1 godz. 20 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Red Lentil Soup
40 min