Urządzenia i Akcesoria
Cullen Skink
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered100 g
-
unsalted butter diced40 g
-
oil for greasing
-
medium eggs4
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)400 g
-
water400 g
-
milk400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
smoked haddock undyed, skinned, cut in pieces (3 cm)450 g
-
bay leaf1
-
fine sea salt1 tsp
-
grated lemon zest1 tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1585.6 mg
Białko
41.5 g
Kalorie
1828.6 kJ /
437.1 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
25.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Grisons Barley Soup
55 min
Pea and Mint Soup
20 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min