Urządzenia i Akcesoria
Cullen Skink
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered100 g
-
unsalted butter diced40 g
-
oil for greasing
-
medium eggs4
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)400 g
-
water400 g
-
milk400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
smoked haddock undyed, skinned, cut in pieces (3 cm)450 g
-
bay leaf1
-
fine sea salt1 tsp
-
grated lemon zest1 tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1585.6 mg
Białko
41.5 g
Kalorie
1828.6 kJ /
437.1 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
25.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Salmon Pâté
5 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Leek and Potato Soup
40 min
Pea and Mint Soup
20 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min