Urządzenia i Akcesoria
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
wild rice300 g
-
water1150 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt2 tsp
-
green beans trimmed200 g
-
shallots halved150 g
-
garlic cloves2
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing8 sprigs
-
unsalted butter cut in pieces50 g
-
button mushrooms quartered350 g
-
dry white wine125 g
-
chicken legs, skinless (approx. 3-4 chicken legs)350 g
-
chicken thighs, skinless (approx. 3-4 chicken thighs)350 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste homemade1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cornflour30 g
-
single cream100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
2540 kJ /
606 kcal
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Salt Cod Gratin
50 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Étouffée
45 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Lentil and Bacon Soup
8 godz. 55 min