Urządzenia i Akcesoria
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
wild rice300 g
-
water1150 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt2 tsp
-
green beans trimmed200 g
-
shallots halved150 g
-
garlic cloves2
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing8 sprigs
-
unsalted butter cut in pieces50 g
-
button mushrooms quartered350 g
-
dry white wine125 g
-
chicken legs, skinless (approx. 3-4 chicken legs)350 g
-
chicken thighs, skinless (approx. 3-4 chicken thighs)350 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste homemade1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cornflour30 g
-
single cream100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
2540 kJ /
606 kcal
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Brak ocen
Beef Stroganoff
1 godz.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min