Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz.
6 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
brown onions cut in wedges200 g
-
carrots sliced (1 cm)120 - 150 g
-
celery stalks sliced (5 mm)50 - 70 g
-
white wine50 g
-
turkey leg meat, skinless, boneless cut in pieces (4 cm)800 g
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
1 ½ tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled1 ½
-
fresh thyme2 - 3 sprigs
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
water750 g
-
bacon lardons150 g
-
fresh mushrooms quartered250 g
-
cream200 g
-
cornflour10 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
wholegrain mustard1 ½ tsp
-
fresh parsley leaves chopped1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
980 mg
Białko
37 g
Kalorie
2404 kJ /
574 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 godz. 15 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 godz. 20 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.