
Urządzenia i Akcesoria
Beef Stroganoff
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
olive oil40 g
-
beef fillet steak cut in strips (1 cm x 1 cm x 4 cm)600 g
-
ground black pepper2 pinch
-
fine sea salt1 tsp
-
onions quartered100 g
-
garlic clove1
-
fresh mushrooms quartered250 g
-
water30 g
-
cornflour10 g
-
meat stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
English mustard or other strong mustard (e.g. Dijon)1 tsp
-
cream200 g
-
pickled gherkins (opcjonalnie) cut in strips50 g
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
449 kcal /
1871 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
1.9 g