Urządzenia i Akcesoria
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
plum tomato whole (approx. 1 small tomato)90 g
-
red onion halved vertically (approx. ½ small onion)60 g
-
new potatoes unpeeled300 g
-
courgette unpeeled, ends removed120 - 150 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper2 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh coriander leaves10 g
-
limes finely grated zest and juice3
-
hake fillets (approx. 100-125 g each)4
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
872 mg
Białko
45 g
Kalorie
1927 kJ /
461 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
20 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Creamy pea soup
40 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min
Mushroom Risotto
30 min