Urządzenia i Akcesoria
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
plum tomato whole (approx. 1 small tomato)90 g
-
red onion halved vertically (approx. ½ small onion)60 g
-
new potatoes unpeeled300 g
-
courgette unpeeled, ends removed120 - 150 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper2 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh coriander leaves10 g
-
limes finely grated zest and juice3
-
hake fillets (approx. 100-125 g each)4
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
872 mg
Białko
45 g
Kalorie
1927 kJ /
461 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Radish, Carrot and Coriander Salad
15 min
Grated Carrot Salad
10 min
Grated Carrot Salad (TM5)
10 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Pea and Mint Soup
20 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Marinated Peppers
55 min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min