Urządzenia i Akcesoria
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
plum tomato whole (approx. 1 small tomato)90 g
-
red onion halved vertically (approx. ½ small onion)60 g
-
new potatoes unpeeled300 g
-
courgette unpeeled, ends removed120 - 150 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper2 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh coriander leaves10 g
-
limes finely grated zest and juice3
-
hake fillets (approx. 100-125 g each)4
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
872 mg
Białko
45 g
Kalorie
1927 kJ /
461 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette
45 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Grated Carrot Salad
10 min
Herbes de Provence
5 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Steamed Rice
25 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min