Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g plum tomato, whole (approx. 1 small tomato)
- 60 g red onion, halved vertically (approx. ½ small onion)
- 300 g new potatoes, unpeeled
- 120 - 150 g courgette, unpeeled, ends removed
- 60 g olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 2 tsp ground black pepper
- 3 garlic cloves
- 10 g fresh coriander leaves
- 3 limes, finely grated zest and juice
- 4 hake fillets (approx. 100-125 g each)
- 500 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1927 kJ / 461 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 872 mg
Alternatywne przepisy
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Brak ocen
Maple Pecan Tart
1h 15min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1 Std. 40 Min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min
Lemon Garlic Salmon
2u. 20min
Empress Rice with Crème Anglaise
2h
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3h 20min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1h 55 min
Pearl Barley and Chicken Salad
1h