![Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM6) Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ab59564b2e9103c4a88f72e5eac19ea9/Derivates/2826b1f71af4c50529d7407ee7c5f68a947599e0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g plum tomato, whole (approx. 1 small tomato)
- 60 g red onion, halved vertically (approx. ½ small onion)
- 300 g new potatoes, unpeeled
- 120 - 150 g courgette, unpeeled, ends removed
- 60 g olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 2 tsp ground black pepper
- 3 garlic cloves
- 10 g fresh coriander leaves
- 3 limes, finely grated zest and juice
- 4 hake fillets (approx. 100-125 g each)
- 500 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1927 kJ / 461 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 872 mg
Alternatywne przepisy
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 Std. 10 Min
Rosemary Mashed Root Vegetables
45 Min
Molasses Gingerbread Cookies
40 min
Steamed Carrots and Parsnip Batons
25 Min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40 min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 Std.
Steamed Corn on the Cob
25 Min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM6)
45 Min
Mushroom Wellington
2 Std. 20 Min
Versatile Chunky Soup
50 Min
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50 Min
Dairy-free Mango Ice Cream
5 min