Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pork tenderloin cut in slices (1 cm)450 g
-
button mushrooms cut in slices100 g
-
75 g Madeira winedry vermouth75 g
-
milk100 g
-
onions cut in halves60 g
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
wholegrain mustard2 tsp
-
hot mustard1 tsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
2 Tbsp creamcrème fraîche2 Tbsp
-
cornflour1 heaped Tbsp
-
fresh parsley to garnish2 - 3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28 g
Kalorie
961 kJ /
230 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Meat Loaf
1 godz. 20 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min