Urządzenia i Akcesoria
Chicken with creamy vegetable sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water400 g
-
carrots cut in pieces130 g
-
celeriac cut in pieces60 g
-
25 g celery leavesfresh parsley leaves only25 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l)1
-
chicken breasts cut in strips (5 x 2 cm)600 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
button mushrooms cut in slices150 g
-
plain flour30 g
-
cream100 g
-
Worcestershire sauce (opcjonalnie)1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
butter cut in pieces30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
1432 kJ /
342 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Pizzaiola
50 dk
Beef Stroganoff
1sa
Meatballs with Tomato Sauce
45 dk
Chicken Breasts Pizzaiola
50 dk
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 dk
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 dk
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 dk
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 dk
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 dk
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1sa
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1sa 10 dk
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 dk